Huumoria

todistusaineisto.gif

Kuva ©Kimmo Pälikkö, julkaistu luvallaBig Evolutionist Survive Kit


Tämä sivu oli alunperin tarkoitus omistaa Kari A. Tikkaselle ja hänen Little Creationist Survive Kit -sivulleen. Keskustelu sfnetin evoluutio -ryhmässä antoi kuitenkin lisää ideoita...BESK eli kuinka sinusta tulee Aito Iso Paha Evouskova


A. Kysymysten esittäminen:

1. Kun kysyt jotain kreationistilta, muista liittää kysymyksesi loppuun lisäkysymys vai ovatko Herran tiet tutkimattomat?
2. Muista laittaa johonkin väliin sana goddidit

B. Kysymyksiin vastaaminen:

1. Kun kreationisti kysyy jotain asiallisesti, älä missään tapauksessa vastaa asiallisesti
2. Muista laittaa vastaukseesi sana goddidit

C. Kreationistin väitteiden kumoaminen:

1. Älä yritäkään kumota niitä itse, vaan heitä talk.originin FAQiin osoittava linkki
2. Jos kuitenkin välttämättä haluat kumota ne itse, kokeile esim. seuraavia:
2.1. Piirrä kreationistin esittämä malli ja väitä, että kreationistin malli on väärässä koska tämä piirros esittää oikeaa mallia
2.2. Siteeraa sanakirjoja, joissa sanotaan kreationistin esittämä siteeraus hieman eri tavoilla ja väitä, että ne kumoavat kreationistin väitteen (vaikka niissä siis informaatio olisikin ihan sama kuin kreationistin väitteessä...)
3. Muista laittaa johonkin väliin sana goddidit
4. Sovella FSZB-menetelmää, eli älä yritä kumota aitoja väitteitä, vaan keksi omasta päästäsi älytön väite, väitä sitä kreationismin väitteeksi ja kumoa se... ja julista itsesi voittajaksi.

D. Yleisiä keskusteluohjeita:

1. Näe kreationistin viesteissä ristiriitoja ja "todista" ristiriitojen olemassaolo quottailemalla ikivanhoja viestejä (joissa ei oikeasti ole mitään ristiriitoja)
2. Haasta muutenkin riitaa kaikilla mahdollisilla tavoilla (tällä tavalla estät keskustelun etenemästä evoteorian kannalta liian kiusallisiin seikkoihin)
3. Kun kreationisti yrittää keskustella tieteestä käännä keskustelu Raamattuun (tai johonkin muuhun asiaankuulumattomaan asiaan, josta kreationisti ei halua keskustella)
4. Muista laittaa johonkin väliin sana goddidit
5. Mikäli kreationisti onnistuu kaikista keskustelunsabotointiyrityksistäsi huolimatta todistamaan sinun olevan väärässä, elä missään tapauksessa myönnä olevasi väärässä, vaan joko
5.1. ilmoita, että pistät kreationistin kill-fileeseen
tai
5.2. rupea solvaamaan ja herjaamaan kreationistia.Takaisin aloitussivulle (index.html).

©TJT 2000 - 2005