Uutisia 2005


22.3.2005 päivätyllä AiG:n sivulla http://www.answersingenesis.org/docs2005/0322imax.asp kerrotaan, että USA:ssa noin tusina IMAX-teatteria lopettaa evoluutiota tuputtavien "dokumenttien" esittämisen. Samalla sivulla mainitaan myös Doverin koululautakunnan päätöksestä, jonka mukaan oppilaille on kerrottava ID:stä. Asiasta tarkemmin sivulla http://www.answersingenesis.org/docs2004/1223dover.asp.


24.3.2005 päivätyllä Naturen sivulla http://www.nature.com/news/2005/050321/full/050321-13.html kerrotaan, että tutkijat ovat löytäneet dinosauruksen luusta pehmytkudosta, joka saattaa sisältää verisuonten ja solujen jäänteitä tai jopa kokonaisia soluja. Tutkijat eivät itsekään ole vielä täysin varmoja, mitä oikein ovat löytäneet: "Schweitzer intends to analyse the sample to find out exactly what it comprises. Although the seeming cells and blood vessels are organic, the researchers don't know whether they represent the original material or a new type of fossilization that has not been seen before.". Mielenkiintoista lienee myös se, että tälläkin kerralla asialla ovat Pekka Reinikaisen kirjassa "Dinosaurusten arvoitus ja Raamattu" mainitut Mary Schweitzer ja Jack Horner. Evolutionistithan ovat yrittäneet kiistää Reinikaisen väitteet mm. kyseenalaistamalla lähteet, väittämällä että löytyi vain hemin jäänteitä yms. Mielenkiintoita on myös sivun lopussa oleva maininta, että DNA ei säily niin kauan, siis 70 miljoonaa vuotta. Kuitenkin evolutionistit toisaalla väittävät herättäneensä henkiin jopa 250 miljoonan vuoden ikäisiä bakteereja! Kuten myös se, että useimmat paleontologit eivät yritäkään tutkia luiden sisältöä "Most palaeontologists don't look inside bones, in fact, they do their best to keep them intact." eli tässäkin luja usko evoluutioon on ilmeisesti saanut tiedemiehet ajattelemaan, että turha tutkia kun mitään ei voi löytyä. Evolutionismi siis todistetusti haittaa tieteen edistymistä.


Kansasissa 8.11.2005 koululautakunta salli evoluutioteorian arvostelun ja tulosta pidetään voittona ID-liikkeelle
http://www.arn.org/blogs/index.php/3/2005/11/08/kansas_school_board_approves_science_sta
http://www.cbsnews.com/stories/2005/11/08/tech/main1026220.shtml
http://seattletimes.nwsource.com/html/nationworld/2002611920_webevolution08.html
Myös YEC-puolella on tieteellinen työ edistynyt, RATE I on saatu päätökseen
http://www.answersingenesis.org/docs2005/1107rate.asp
ja uusia projekteja ollaan aloittamassa, mm RATE II, COSMOS (kosmologiaa), FAST (Flood Activated Sedimentation and Tectonics), GENE (genetiikkaa), jne
http://www.icr.org/index.php?module=articles&action=view&ID=2468
tai http://www.icr.org/pdf/imp/imp-387.pdf


Datakirjat Oy julkaisee suomeksi Marvin L. Lubenowin kirjan ihmisten fossiileista, kirjaa voi jo tilata, kts http://www.datakirjatkustannus.fi/index.htm
Sivulla http://www.datakirjatkustannus.fi/Lubenow_takakansi.htm todetaan myös "Ydinfysiikan professori Herman Schneider kertoo kirjan liitteenä olevassa tekstissä geologisen aikataulun ja siihen liittyvien radioaktiivisten ajoitusmenetelmien kyseenalaisista perusteista."Anna palautetta, please.
Tai mene takaisin aloitussivulle (index.html).

©TJT 2005